El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Erum creix amb l'adquisició d'una empresa murciana

Erum Group és un dels principals grups industrials de les comarques, amb seu a Alcoi i una experiència de més de 8 dècades en el sector de la injecció del plàstic. Compta amb 3.000 treballadors en tot el món. A més de la central en Alcoi, compta en plantes a l'Índia, Turquia, Indonèsia, Pakistan o Marroc, amb presència en vora un centenar de països.

Amb aquesta nova adquisició, des d'Erum amplien la varietat de productes de plàstic que fabriquen. I és que a partir d'ara també faran els nous dispositius que substituiran als triangles d'emergència dels vehicles. 

Erum Group ha adquirit la mercantil PF Sistemas de Prevención Vial S.L., una empresa amb seu en Múrcia que es dedica a la producció i distribució d'uns senyals d'emergència que permeten al conductor posar la senyalització sense baixar del vehicle. Aquest nou sistema s'ajusta a la nova normativa que preparen des de la Direcció General de Trànsit, per la qual es prohibirà l'ús dels triangles d'emergència perquè obliguen el conductor a separar-se del vehicle i transitar per la via fins que el col·loca, incrementant notablement el risc d'accidents.

Des d'Erum expliquen que amb aquesta adquisició el disseny i fabricació del producte es traslladen a Alcoi. I confien en incrementar la xarxa de negocis en el sector de l'automoció, i generar més ocupació en el futur. El mercat de l'automòbil compta amb 30 milions de vehicles, i des d'Erum tenen l'objectiu d'aconseguir una cuota de mercat de l'1 per cent al 2021, i d'un 5 per cent al 2022.

Els senyals PF safety fan visible el vehicle a un quilòmetre de distància. A més dels reflectors, compten amb una llum LED intermitent, que es pot vore des de qualsevol lloc en un angle total de 360 graus i manté visibilitat encara que el vehicle es quede sense bateria. S'adhereixen de manera magnètica al vehicle i el seu format permet guardar-los en el lateral o la part del darrere del seient del conductor. Des d'Erum concreten a més que els senyals tenen els segells necessaris de certificació en Seguretat Viària, el marcat de la Comunitat Europea i l'autorització de la DGT.