El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

És adequat qualsevol tipus d’associacionisme? A debat al Círculo Industrial amb la conferència de Miguel Ángel Javaloyes

Cartell de la conferència

Cal recordar que tots els estudiants interessats que assistisquen del Campus d’Alcoi de la UPV, tindran crèdits universitaris convalidats.

 21 de novembre a les 19:30 h al Círculo Industrial 

Aquest 21 de novembre a les 19:30 h, el Círculo Industrial acull la conferència de ‘Associacions-me, present i futur’. Aquesta s'emmarca dins del cicle impulsat per Rafael Valls ‘Alcoi mirant al futur’. L’entrada és lliure i gratuïta.

Tal com apunta Rafael Valls, “les associacions i totes les associacions tenen una finalitat comuna com és reforçar el seu objecte social. Però s’ha de tindre clar com es gestiona i quines són les seues fortaleses i debilitats per a aixó”.

La conferència serà impartida per Miguel Ángel Javaloyes, llicenciat en Ciències del Treball per la UV. Natural d’Altea, ha ocupat distints càrrecs en organitzacions empresarials de l’àmbit autonòmic o provincial. A més ha format part de distintes comissions en la CEOE. L’associacionisme i la seua utilitat serà l’eix central de la conferència.

Cal recordar que tots els estudiants interessats que assistisquen del Campus d’Alcoi de la UPV, tindran crèdits universitaris convalidats.

Rafael Valls Buitrago torna a coordinar i moderar aquestes ponències. A més, el cicle està organitzat pel Círculo Industrial, i compta amb el suport de la Diputació d’Alacant i l’Associació ‘Alcoi Industrial’.