El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es busca nou ambaixador cristià

El pròxim 22 de febrer els aspirants faran la prova al Casal de Sant Jordi. Substituirà Ricard Sanz, que farà la seua última ambaixada en les festes del 2020.

L'Associació de Sant Jordi anuncia que ja s'han publicat les bases del concurs per a cobrir el càrrec d'Ambaixador Cristià. Les sol·licituds s'han de presentar abans del 17 de febrer al Casal de Sant Jordi, afegint l'experiència en l'àmbit interpretatiu. La prova serà el 22 de febrer, on els aspirants hauran de declamar l'ambaixada davant el jurat. La decisió del jurat passarà a la Junta Directiva qui farà definitius els resultats.

La persona que guanye el concurs serà sentinella durant les festes del 2020, i representarà el càrrec d'ambaixador cristià en les festes del 2021. Substitueix en el càrrec a Ricard Sanz, que farà la seua última ambaixada en la pròxima Trilogia.

El càrrec d'ambaixador és gratuït i honorífic. Està durant un període de 4 anys, amb una única possible reelecció, i després es torna a traure a concurs. En cas de quedar desert, l'Associació de Sant Jordi nomenarà amb lliure designació una persona perquè cobrisca el càrrec fins que es convoque un nou concurs.

 

En el vídeo de dalt, assaig dialèctic dels ambaixadors el 2018. I ací baix, et recordem l'ambaixada cristiana i alardo de les últimes festes.