El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tu també pots gestionar Punts d'Informació Juvenil d'Alcoi, Banyeres, Cocentaina, Ibi, Muro o Tibi

Cartell

La presentació de sol.licituds és des del 21 de setembre fins al 8 d'octubre de 2020 i en Alcoi s'ha de realitzar en l'Espai Jove, carrer El Alçamora, 1. 

Els Serveis Municipals de Joventut de les poblacions d’Alcoi, Banyeres, Cocentaina, Ibi, Muroi i Tibi, juntament amb els de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, convoquen places de corresponsals juvenils per a gestionat els Punts d’Informació Juvenil (PIJ)

Els PIJ formen part d'un projecte de descentralització informativa del Servei de Joventut que persegueix un doble objectiu; per una banda, apropar la informació que elaboren els departaments de joventut dels municipis als llocs de trànsit de joves i, d'altra banda, obtenir la informació d'activitats que s'organitzen per part dels joves de la mateixa ciutat i dels municipis dels voltants.

La regidora de joventut, María Baca, destaca la figura d'aquests voluntaris: "Els corresposals juvenils són una extensió més de la regidoria de joventut, amb ells arribem de tu a tu a les persones joves en aquells llocs on passen més temps, els centres educatius o les entitats juvenils. Són un punt de contacte directe per conèixer i escoltar a la joventut alcoiana"

Els requisits per a ser corresponsal juvenil són:

  • Estar matriculat/ada al centre de Secundaria, d'estudis postobligatoris i/o pertànyer a entitats amb presència juvenil.
  • Tindre una edat entre els 12 i 20 anys, ambdues incloses.
  • Presentar la sol.licitud i la documentació de participació i acceptar, en cas de ser seleccionat/ada, el compromís de les tasques a desenvolupar i el coneiximent de les mesures establides en cas d'incompliment.