El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es busquen influencers per a viure 6 dies en la plaça d'Espanya

Agents implicats en la iniciativa davant l'habitacle de la plaça d'Espanya.

L'ajuntament ha publicat les bases del concurs per tal que la gent interessada puga participar en el procés de selecció

Ja s'ha resolt el misteri de la casa prefabricada a la plaça d'Espanya. L'Ajuntament ha convocat un concurs per a sortejar el lloguer d'un pis al centre per a viure 365. Seran dues parelles les que es disputen aquest premi, però primer hauran de viure 6 dies en l'habitacle que s'ha instal·lat a la plaça. El seu objectiu serà clar: promocionar la vida en el Centre durant la seua estada mitjançant les xarxes socials. La millor parella d'influencers serà la que es puga instal·lar en un habitatge de nova construcció durant 365 dies.

L'Ajuntament llança aquesta iniciativa com a part de la campanya 'Vols les claus del Centre?', amb què atraure gent perquè vulga viure al Centre. Darrere de la idea es troba un dels germans Piñero, qui amb la seua agència de comunicació creativa ha ideat el projecte. "Iniciem la reconquesta del centre, però en compte d'instal·lar el castell de festes, hem posat una casa", ha afirmat Antonio Piñero en la presentació de la campanya.

Seran 2 parelles les que puguen viure en aquest habitacle de 38 m² durant 6 dies respectivament. L'ajuntament ha publicat les bases del concurs per tal que la gent interessada puga participar en el procés de selecció. Els candidats hauran d'enviar un vídeo d'un minut a viurealcentre@alcoi.org explicant de manera creativa per què es vol viure l'experiència.

La convivència de la primera parella començarà el 30 d'octubre; sis dies després serà el torn de la segona. La seua tasca serà mantenir actiu el perfil d'instagram associat a la campanya (@viure.alcentre). La millor parella d'influencers serà la que aconseguisca el lloguer per a tot un any, que el passaran en una vivenda a la placeta de la Creu Roja.

L'habitacle de la plaça d'Espanya es pot visitar els dies 17 d'octubre (de 17 a 19 h), 18 (de 17 a 19 h), 19 (d'11 a 13 h), 20 (d'11 a 13 h), 22 (de 17 a 19 h) i 24 (de 17 a 19 h). Els visitants podran apreciar detalls purament alcoians, com la lletra de 'El meu cor és d'Alcoi' impresa en les parets exteriors de la casa prefabricada, o elements decoratius amb l'icònic caragol.

Vanessa Moltó, regidora de Comerç, ha  incidit en les nombroses oportunitats per a emprendre, investigar al Centre, així com en la seua varietat de serveis. L'únic "però" que ha mencionat és en la necessitat d'atraure a gent perquè visca en esta part de la ciutat. "Volem donar vida al centre tot l'any" ha afirmat la regidora en relació amb la campanya.