El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es busquen professionals per oferir serveis de forma itinerant als pobles de la comarca

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat és la primera entitat de la província en participar en el programa 'Itinerant'

El programa 'Itinerant' busca millorar la qualitat de vida de les persones que viuen a municipis en risc de despobalment

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat és la primera entitat de la província en participar en un programa pilot anomenat ‘Itinerant’ que busca millorar la qualitat de vida de les persones que habiten pobles amb risc de despoblament.

Es busca resoldre els problemes d’accessibilitat a serveis bàsics com fisioteràpia, podologia, òptica, ferreteria, etc. Derivats de les dificultats de transport i desplaçament. La idea és captar professionals de distintes esferes que estiguen disposats a oferir els seus serveis de forma itinerant per distints pobles.

La Mancomunitat treballarà de forma estreta amb els diferents ajuntament dels municipis de forma que s’identifiquen les necessitats reals per poder-se ajustar a elles. A més es buscaran espais on poder desenvolupar estos serveis.

A banda de millorar la qualitat de vida, es fomenta el desenvolupament de l’economia comarcal i s’obre l’oferta  de negoci a professionals.

Les persones interessades en oferir els seus serveis de forma itinerant poden inscriure’s en este formulari.

‘Itinerant’ es un programa posat en marxa des de la Generalitat Valenciana a través de l'Agència Valenciana Antidespoblament AVANT i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.