El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es canviarà l'empedrat de Sant Nicolauet per asfalt

L'empedrat actual a Sant Nicolauet

La previsió de l'Ajuntament és traure el concurs per 60.000 euros i que les obres comencen passades les festes, al mes de maig. Abans de les festes, això sí, se substituirà zones d'empedrat de Sant Nicolau, com ja s'ha fet en altres anys. 

L'Ajuntament anuncia una intervenció de 60.000 euros per a substituir l'empedrat del carrer Sant Nicolauet per asfalt imprés, tal com s'ha fet en l'actuació al carrer Casablanca. Es tracta d'un contracte major que, segons expliquen des del consistori, "suposa uns terminis legals d'exposició i licitació, que impedeixen que l'actuació estiga finalitzada abans de maig". Així les coses han decidit que es traurà a concurs però les obres no començaran fins que passen les festes de Moros i Cristians, que enguany se celebren del 3 al 6 de maig.

S'actuarà des de la Font Redona fins al Partidor, un total de 1.032 metres quadrats, on es retirarà l'actual empedrat i es posarà asfalt imprés. El regidor d'obres Jordi Martínez diu que "l'estat actual de l'empedrat d'aqueixa zona és deficient i en els espais pròxims a les juntes de construcció ha cedit per la pressió del trànsit que circula per aquest carrer. L'opció de l'asfalt imprés millorarà l'aspecte i la circulació en aquesta zona al mateix temps que servirà com a experiència per a aplicació del mateix en altres zones del nucli històric".

Per altra banda, l'Ajuntament explica que abans de Moros i Cristians s'arreglarà part de l'empedrat del carrer Sant Nicolau, des de la Font Redona fins a la plaça d'Espanya, per a evitar problemes en els recorreguts de les festes. Tal com s'ha fet altres anys, se substituiran "àmplies zones de l'empedrat actual". Aquestes obres es faran durant els camps de setmana previs a les festes. Tot i això, des de l'Ajuntament recorden que la previsió és poder fer una "intervenció posterior que solucione la deterioració de les llambordes" a Sant Nicolau.

A Sant Nicolau s'arreglaran zones concretes a espera d'una possible intervenció futura