El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Es completa la digitalització de les revistes de Festes (1940-2019)

Totes les edicions de les revistes de Festes d'Alcoi (1940-2019) ja es poden consultar a la xarxa. L'Associació de Sant Jordi ha completat la tercera edició del procés de digitalització d'aquesta publicació; 79 exemplars allotjats al núvol i que es poden consultar a través del web de l'ASJ.

Com a novetat d'aquesta edició, les publicacions queden allotjades en un servidor i la consulta i recerca es realitzarà via internet. El interface estarà integrat en la pàgina web de l'Associació de Sant Jordi. D'aquesta manera es podrà actualitzar anualment les edicions que es vagen realitzant, així com solucionar les incidències que es puguen detectar per part dels usuaris.

El ponent de revista i publicacions de l'ASJ, Pau Acosta, ens explica en el següent vídeo com ha sigut el procés de digitalització, i els avantatges que suposa el nou format per als usuaris.