El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es constitueix a les nostres comarques la Coordinadora del País Valencià per la República

Concentració en Alcoi en contra del feixisme

L'acte fundacional serà el dijous 17 de gener al Club d'Amics de la UNESCO (c/Cid. 12) a les 19 h, i es troba obert a tota la ciutadania.

Aquesta nova associació celebra el seu acte fundacional el dijous 17 de gener en Alcoi, un encontre que comptarà amb representants de les diferents formacions alcoianes d'esquerra.

Tal com s'assegura des de la direcció del col·lectiu, la Coordinadora del Valencià per la República (CPVR) "és un espai de trobada entre organitzacions, partits polítics i ciutadania de definició republicana, que té l'objectiu de realitzar actes, mocions, consultes, debats, etc. per tal de promoure un canvi en la forma de govern de l'Estat Espanyol, mitjançant la constitució d'una República".

L'acte fundacional del dijous tindrà lloc en el Club d'Amics de la UNESCO (c/Cid. 12) a les 19 h, i es troba obert a tota la ciutadania. Les quatre formacions d'esquerra d'Alcoi estaran representades a la jornada: Estefania Blanes, com a part de l'executiva d'EUPV; Cristian Santiago, membre de Podem i regidor de Guanyar Alcoi; Anna Climent, regidora de Compromís Alcoi; i Jordi Ortiz, Secretari d'Estratègia dels Joves Socialistes del País Valencià. Els altres col·lectius presents seran la Plataforma pel Dret a Decidir, el partit República Valenciana - PVE, i Esquerra Republicana del País Valencià, amb la seua secretària de política parlamentaria, Elo Chamarro, qui defensarà la consecució de "la primera república d'un País Valencià lliure i agermanat amb la resta dels Països Catalans".