El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Es constitueix el Fòrum per la Memòria Històrica i Democràtica a Cocentaina

Membres de la junta directiva.

Al fòrum poden adherir-se persones a títol individual i naix amb la intenció d’investigar, recuperar, conservar i difondre la història recent de la zona, més concretament durant els períodes de la Segona República, Guerra Civil, Dictadura Franquista i Transició.

El Fòrum s'ha constituït aquest dijous 29 de novembre mitjançant una reunió, celebrada al Centre Social Real Blanc, on s'han aprovat els estatuts i s'ha triat la primera junta directiva.

Aquesta la conformen Sara Agulló Martí, presidenta; Francesc Jover Domínguez, vicepresident; Bernardo Reig Pérez, secretari; Ayelén Sempere Delgado, vicesecretària; Josep Lluís Sellés Pérez, tresorer; i Alejandro Barber Miró, Joan Jordà Juan, Emili Blanes Guillem i Paco Fuster Llorens, vocals.

Al fòrum poden adherir-se persones a títol individual i naix amb la intenció d’investigar, recuperar, conservar i difondre la història recent de la zona, més concretament durant els períodes de la Segona República, Guerra Civil, Dictadura Franquista i Transició. Durant 2018 ja han dut a terme diverses activitats que, una vegada constituïts formalment com a associació, preveuen seguir realitzant i anar ampliant progressivament.