El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es crea l'aula literària Joan Valls al Centre Cultural d'Alcoi

També s'està treballat en un projecte que es desenvoluparà en la tercera planta de l'edifici. 

El Centre Cultural Mario Silvistre disposa ja d'un nou espai literari on organitzar activitats relacionades amb el món literari. L'espai s'anomena 'Aula literària Joan Valls', i s'inaugura aquest 20 de febrer amb la presentació del llibre 'Joan Valls i la recuperació literària a Alacant', escrit per Josep Lluís Santonja. L'ajuntament també té previst crear un 'Club de Lectura', el qual podria celebrar els seus encontres en aquest nou espai.

Des de l'administració local asseguren que el Centre Cultural "segueix reinventant-se, centrant-se principalment en la lectura i volent ser una vertadera biblioteca central moderna". Aquesta reinvenció respon a una sèrie de millores que s'han dut a terme al centre durant els últims mesos, com la nova Biblioteca infantil tematitzada amb el Tirisiti, o l'espai per acollir al personal que treballa en el nou projecte digital 'Bivia.info'. Els canvis han vingut acompanyats per la recent obertura de l'IVAM CADA ALCOI, que també ha suposat el trasllat de les oficines de la Regidoria de Cultura a l'antic 'Monte de Piedad'.

"Les presentacions literàries a la ciutat són una constant al llarg de l'any pel qual tindre un espai específic és una bona notícia per al món cultural alcoià. També volem crear un Club de Lectura, que estem segurs que comptarà amb molts adeptes en Alcoi", explica Raül Llopis, regidor de Cultura.

 

Informació al voltant de la presentació del llibre de Josep Lluís Santonja