El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es crearà una oficina per a atendre els veïns del Centre d'Alcoi

Treballs d'enderrocament en la placeta de les Eres / Fotografia facilitada per Raul Miralles

L’Oficina estarà situada al carrer Sant Llorenç 6 primer pis, i estarà formada per un administratiu i una treballadora social que centralitzaran tota la informació per a orientar de la millor manera possible a la ciutadania.

Des d'aquest dimarts 25 de febrer Alcoi disposarà d'una oficina d’Atenció i Rehabilitació per a atendre als veïns del Centre, especialment en matèria d’urbanisme, arquitectura, obres, patrimoni i solars existents en el barri.

L'Oficina estarà situada al carrer Sant Llorenç 6 primer pis, i estarà formada per un administratiu i una treballadora social que centralitzaran tota la informació per a orientar de la millor manera possible a la ciutadania. "L'oficina atendrà temes d'habitatge, revisions, serveis, ajudes, solars, inversions i situacions produïdes per la borrasca Glòria, que són els temes que hem detectat que més preocupen a les alcoianes i alcoians", recorda la regidora d'habitatge, María Baca.

Enderrocaments recents

L'obertura d'aquesta oficina s'ha parlat en la reunió del gabinet interdepartamental per a la recuperació del Centre Històric celebrat aquest divendres, on també s'ha fet balanç de les demolicions que han tingut lloc al llarg d'aquesta setmana.

Parlem d'enderrocaments en un total de 3 finques declarades en ruïna imminent. Les dues primeres finques eren dos edificis contigus ubicats al carrer Sant Mateu amb Placeta les Eres, i l'altra finca estava situat al carrer Sant Joan. Les demolicions han sigut encarregades per l'Ajuntament després de declarar la ruïna imminent dels tres edificis.