El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es desmantellen varios cultius de marihuana amb quasi 900 plantes a Albaida i Alberic

Cultiu de marihuana/Guardia Civil

La guàrdia civil hi ha realitzat dos operacions per a prevenir el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents amb varis detinguts

S'ha realitzat dos operacions on s'han arribat a confiscar quasi 900 plantes de marihuana a les zones d'Alberic, amb l'operació "RED RIBBON 2", i a Albaida amb l'operació "BULO".

Importants plantacions de marihuana han sigut desmantellades per la guàrdia civil a les comarques veïnes d'Albaida i Alberic.

La Guàrdia Civil de Carcaixent ha realitazat l'operació "RED RIBBON 2" per a investigar la possibilitat que estigueren utilitzant domicilis d'Alberic per a la plantació de marihuana.

Aquest 3 de juliol, la guardia civil ha detingut a 4 persones, 3 homes i 1 dona per delictes contra la salut pública (tràfic de drogues) i defraudació de fluid elèctric, tots d'origen espanyol i una edat compresa entre els 25 i 35 anys. Els detinguts feien ús de 3 domicilis amb ventilació, extractors i aire condicionat per a satisfer les plantes respecte a la llum, humitat i temperatura.

Segons els registres dels agents encarregats de l'operatiu s'han requisat 262 plantes de marihuana i també les instal·lacions de cultius.

A més, els agents de la companyia de Xàtiva han realitzat l'operació "BULO" en el que els guàrdies civils han detingut a un home de 44 anys de nacionalitat espanyola per delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric en Albaida. En l'operació s'han intervingut 580 plantes de marihuana a una parcel·la de la localitat.