El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es destinaran 13.700 € per a millorar el Racó Sant Bonaventura d'Alcoi i a tasques de prevenció d'incendis

Es destinaran 13.700 € per a millorar el Racó Sant Bonaventura d'Alcoi i a tasques de prevenció d'incendis / Ajuntament d'Alcoi
A més són subvencionables les tasques de vigilància dissuasiva i l’aplicació de programes d’educació ambiental

13.700 € en concepte de subvencions per a medi ambient es dedicaran a les millores del Racó Sant Bonaventura d'Alcoi i a tasques de prevenció d'incendis.

Es van sol·licitar dues subvencions per la regidoria de Medi Ambient i s'han resolt en favor de l'administració local amb un total de 13.701,65 €. Una xifra que es fracciona de la següent manera: 3.701,65 € els aporta la Diputació d'Alacant i es destinaran a la conservació de l’àrea recreativa del Racó Sant Bonaventura d'Alcoi i 10.000 € en concepte d’ajudes destinades a tasques de voluntariat per a la prevenció d’incendis forestals els aportarà la Conselleria de Medi Ambient.

A banda l’organisme provincial ha concedit vora 60.000 € a repartir entre 14 municipis de la província.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Martínez, crec que es pot licitar el projecte en les pròximes setmanes per tal d’iniciar les obres com més aviat millor.

Les ajudes convocades per la Conselleria, tenen un import total de 400.000 € per a campanyes de sensibilització, educació i conscienciació als visitants en espais naturals i forestals. També són subvencionables les tasques de vigilància dissuasiva i l’aplicació de programes d’educació ambiental amb especial incidència en el coneixement del medi forestal.