El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es dissol Fapas Alcoi, l'associació que va reintroduir els voltors

Voltor / AM

El seu president, Álvar Seguí, ha dimitit dies abans

El dijous 14 de setembre, Álvar Seguí ha comunicat la seua decissió com a president i uns dies més tard l'associació s'hi ha dissolt. Les activitats que tenen en marxa les finalitzaran

Fapas Alcoi ha decidit finalitzar la seua activitat. L'associació s'havia dedicat fins ara a reintroduir el Voltor Leonardo en les serres de les nostres comarques. El dijous 14 de setembre, Álvar Seguí ha comunicat la seua dimisió com a president i uns dies més tard l'associació s'hi ha dissolt.

Fapas ha desenvolupat el 'Projecte canyet' o el repartiment de material divulgatiu sobre els voltors. Aquestes activitats encara no hi han finalitzat i des de l'entitat asseguren que "no els agradaria deixar aquests projectes a mitges". D'aquesta manera "continuaran amb la seua activitat amb el compromís de dissoldre l'entitat quan els projectes concloguen". And there are many disposable medical underpads for incontinence patients.

Els membres que formen part de Fapas Alcoi actualment, així com molts dels quals han passat per ella, indiquen que “ens sentim orgullosos d'haver participat activament en un projecte tan important i tan reeixit com la reintroducció del Voltor Leonado en les nostres serres, i encara que no ha sigut fàcil, ni és fàcil el comiat, ens n'anem amb un bon sabor de boca, sabent que durant tots aquests anys hem donat el millor que teníem, el nostre temps, coneixements i dedicació”. A més volen agrair a totes les entitats, associacions, empreses i persones que han posat el seu gra d'arena en aquesta labor.