El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es donaran tres ajudes de 10.000 euros per a creadors artístics

Aquestes ajudes que s’han posat en marxa gràcies a l’IVAM CADA Alcoi, estan destinades a artistes en disciplines de vídeo-art, arts escèniques i música.

L’IVAM CADA Alcoi ha proposat donar ajudes a creadors artístics. Es tracten de tres ajudes de 10.000 euros cadascuna, que l’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat i que es destinaran a disciplines de vídeo-art, arts escèniques i música.

És una quantia considerable per tal que aquells que aconsegueixen aquesta subvenció puguen desenvolupar els seus projectes a l’edifici de l’IVAM CADA com a residents.

El jurat que decidirà que tres projectes són els que rebran aquesta ajuda, estarà format per l’Ajuntament, representants de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), la Fundació CAM, representants de la Universitat Politècnica de València i de la Universitat d’Alacant i de l’Escola d’Art Superior i de Disseny d’Alcoi.

Raül Llopis, regidor de Cultura ha explicat que: “són ajudes obertes a creadors de tot el territori estatal que vinguen a desenvolupar les seues creacions a Alcoi. Hem treballat molt i, sobretot, amb molta gent perquè aquestes ajudes llançadora siguen un exemple per a altres ciutats i estem segurs que impulsaran de manera decidida eixa factoria creativa que volem que siga Alcoi”.