El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

És el moment de triar projectes per a la ciutat: obertes les votacions dels pressupostos participatius

Totes les propostes de despesa corrent es faran perquè no superen el pressupost assignat.

Un ascensor al Club de Majors d'Oliver, un projecte de millora i més ús dels patis dels col·legis, o un Museu de Camilo Sesto. Tu que vols per a la ciutat? Fins al 8 de desembre es pot votar a les propostes definitives dels pressupostos participatius. Et diem com. 

Al final han passat totes les baremacions un total de 17 propostes d'inversió i 7 de despesa corrent. Cada alcoià pot votar a tres de la primera categoria i dos de la segona. Les votacions es poden fer presencialment en diferents edificis municipals, però també de manera telemàtica en la web d'Alcoi Participa.

Ens ho explica tot en el vídeo la regidora de participació ciutadana, Teresa Sanjuan, qui ens anuncia a més que totes les propostes de la categoria de despesa corrent es duran a terme perquè no superen el pressupost màxim que s'havia assignat. Ací s'inclouen idees com un Festival de Narració Oral i Contacontes, o diferents accions sobre educació i benestar animal. Tot i això, la votació en aquest apartat servirà per a saber les preferències de la població.