El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es farà una tercera demolició al Camí d'Alcoi

El primer edifici que va caure, després de la tempesta de neu
Un edifici ha caigut i l'altre s'ha enderrocat, però queda un en peu i també està en estat ruïnós

Un edifici ha caigut al carrer Camí després del temporal de neu, ja que estava en estat ruïnós. Un altre presentava un perill imminent, i s'ha enderrocat per precaució. Queda un en peu, però el seu estat també és dolent, i s'ha requerit als propietaris perquè actuen.

L'estat ruïnós de tres edificis del carrer Camí d'Alcoi ha generat una situació perillosa. Un dels dos edificis va caure després de la tempesta de neu. Un segon l'ha demolit l'Ajuntament per prevenció, davant el seu estat ruïnós. I per al tercer, s'ha demanat als propietaris que actuen, però tot indica que l'Ajuntament també procedirà d'ací poc al seu enderrocament.

El primer edifici va caure el 20 de gener, enmig de la tempesta de neu. Era el número 11 del carrer Camí, tot i que la part que es va enfonsar era la posterior de l'edifici. En el moment dels fets no hi havia gent dins de l'edifici, que està habitat per ocupes.

El segon edifici s'ha demolit aquest dimecres 15 de febrer. La policia local rep l'avís d'un important clavill en l'edifici al voltant de les 11,30 del matí. S'acordona i assegura la zona i es talla el trànsit a la zona per tal de demolir, de manera controlada, la part posterior de l'edifici. Es tracta del número 15 del carrer Camí.

Queda en peu el número 13, però en un estat molt lamentable. L'alcalde d'Alcoi Toni Francés explica que s'ha exigit als propietaris que actuen, i tot indica que d'ací poc es demolirà també. El que encara queda per vore és si els propietaris procediran a la demolició o si es farà càrrec l'Ajuntament de manera subsidiària, com ho ha fet amb el número 15.

Recordem que, si cal tallar el trànsit a Sant Nicolau o el Camí per un possible enderrocament, s'obrirà als vehicles la plaça de Ferrandis i Carbonell, a la UPV, per tal d'alleugerar el trànsit al centre.