El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es forma l'associació 'Societat Civil d'Alcoi i el seu entorn'

La presentació serà este dimecres 22 de juny en el Saló Rotonda del Círculo Industrial d'Alcoi, a les 19,30 hores.

No estan lligats a cap partit, i aspiren a ser "la consciència col·lectiva d'obligada referència per als nostres representats polítics, a qui la llei electoral els permet desvincular-se dels seus representats".

Alcoi acull la presentació oficial de l'associació 'Societat Civil d'Alcoi', un grup de persones que es presenten com gent de caràcter "liberal, inconformistes, inquietes, i disposades a cooperar activament en la millora del funcionament de la societat civil".

Estan lligats a l'associació Societat Civil Valenciana, creada l'any 2018, i que vol "defendre el nostre patrimoni i senyes d'identitat (història, cultura, llengua, tradicions, gastronomia, institucions polítiques i socials, etc.) front qui ens volen fer creure en una història i realitat inexistents, al dictat del separatisme, provocant la desunió i la discòrdia entre nosaltres, els valencians".

Ara es presenten en Alcoi, en un acte que comptarà amb la presència del president de la Societat Civil Valenciana Gonzalo Bou, i el president honorari Fernando Mut. Des d'ací d'Alcoi intervindrà Enrique Masià, president d'Alcoi Industrial. Allí explicaran els seus objectius, que passen per ser un centre d'anàlisi, reflexió i discussió dels problemes i oportunitats que afecten els alcoians i el seu entorn, però també un grup de pressió que difonga informació rellevant a l'opinió pública i així poder influir en les accions i criteris dels responsables públics.