El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

És hora d'escriure un relat, en valencià i ambientat en l'Alcoià-Comtat

La Mancomunitat convoca el primer concurs de relat juvenil, amb la col·laboració de l'IVAJ, la Fundación Mutua Levante i la Coordinadora pel Valencià.

El gènere i tema és obert, però ha d'estar ambientat en les nostres comarques i escrit en valencià. Poden participar tots els joves entre 12 i 30 anys.

Són relats breus, d'un màxim de 3 fulls. I hi haurà dos premis en cada categoria: per als joves entre 12 i 16 anys un primer premi de 150 euros i un segon de 60 euros; i per als d'entre 17 a 30 anys, un primer premi de 200 i un segon de 90 euros. Tots els premis van acompanyats d'un lot de llibres.

La novetat d'aquest concurs és que no es queda en els estudiants dels col·legis, sinó que va més enllà i anima a les persones d'entre 20 i 30 anys a participar.

En el vídeo, Iván Jover gerent de la Mancomunitat; Xavi Cortés patró de la Fundación Mutua Levante, i Ester Vizcarra de la Coordinadora pel Valencià, ens expliquen tots els detalls. Per a més informació i inscripcions, podeu consultar la web de la Mancomunitat.