El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es jubilen dos dels policies més veterans de Cocentaina

L'alcaldessa Mireia Estepa amb els dos efectius de policia que s'han jubilat.

Aquestes jubilacions s'han produït a conseqüència del Reial Decret, aprovat a finals del 2018, que permet la jubilació anticipada dels agents de la Policia Local.

L'Ajuntament de Cocentaina ha jubilat recentment a dos dels seus agents més veterans de la Policia Local. Són els agents Salvador Vicent Moltó i José Vicente Tormo Berzosa, que després de més de 3 dècades protegint el municipi contestà han aconseguit la seua jubilació.

Aquestes jubilacions s'han produït a conseqüència del Reial Decret, aprovat a finals del 2018, que permet la jubilació anticipada dels agents de la Policia Local. L'alcaldessa Mireia Estepa i el regidor de Seguretat Toni Hernández ha agraït la tasca dels dos efectius de policia amb les següents paraules: "portant endavant una de les feines més importants per a qualsevol poble que exigeix, no sols ser un bon treballador, sinó ser un ciutadà exemplar".

Noves incorporacions

Pel que fa a la incorporació dels 6 nous agents, entre els quals hi haurà una dona tal com marca la legislació, set proves de l'oposició s'han realitzat en 2019 a falta de l'examen de coneixement del valencià i la valoració de mèrits que es farà a principis de 2020, finalitzada la qual es procedirà a la contractació de 3 agents que accediran pel torn de mobilitat i altres 3 pel torn lliure.