El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es posa en marxa una plataforma per a facilitar la col·laboració empresarial davant la crisi sanitària

La plataforma naix amb l'objectiu d'ajudar a pal·liar l'actual situació i ajudar en aspectes com l'homologació de productes i materials.

La Conselleria d'Economia Sostenible, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial i la Xarxa d'Instituts Tecnològics, han posat en marxa, la plataforma 'Col.labora & Connect' per a facilitar la col·laboració d'empreses i indústries i pal·liar les conseqüències de la crisi sanitària actual.

La plataforma, al servei del teixit industrial de la Comunitat, s'emmarca dins de les diferents línies de treball impulsades per l'IVACE i la Xarxa d'Instituts Tecnològics, amb l'objectiu d'ajudar a pal·liar l'actual situació i ajudar en aspectes com l'homologació de productes i materials (màscares, viseres, respiradors, gels hidroalcohòlics...), l'optimització de rutes per a la distribució de medicaments a malalts crònics o la localització de proveïdors.

La plataforma 'Col.labora & Connect' inclou un formulari on les empreses podran fer arribar a l'IVACE la seua oferta de solucions i capacitats sobre uns determinats productes, així com les demandes específiques de materials o recursos que puga tindre per a sumar-se també a aquest espai de col·laboració.Col·laboració amb els Instituts Tecnològics

La crisi sanitària, derivada del coronavirus, ha reforçat l'estreta col·laboració que ja existia entre la Conselleria d'Economia Sostenible, a través de l'IVACE, i els Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana.

El resultat d'aquesta col·laboració ha sigut la posada en marxa d'un conjunt d'accions encaminades no sols a posar a la disposició de les indústries i empreses la innovació, com a factor estratègic, sinó per a desenvolupar projectes col·laboratius que contribuïsquen a posar a la disposició de la Generalitat Valenciana la capacitat productiva existent.

Des del començament de la crisi del coronavirus, els Instituts Tecnològics van posar a la disposició de la Generalitat Valenciana totes les seues capacitats, coneixements, i infraestructures per a fer front a la crisi sanitària actual provocada pel coronavirus. Durant aquestes setmanes, s'han sumat un gran nombre d'empreses que voluntàriament han oferit les seues instal·lacions per a mitigar la carestia de material sanitari existent.