El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es presenta el Campus d'Estiu CDM Eduardo Latorre

Es podran apuntar xiquets i xiquetes des dels 4 anys fins als 12 anys. A més, també s'han presentat els cursos d'estiu de natació del mateix centre esportiu. 

El regidor d'Esports, Alberto Belda, juntament amb el coordinador del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre, Jordi Ferrer, han presentat el Campus d'Estiu, que enguany celebra la seua segona edició. 

Aquest campus aposta per un projecte multi esport, és a dir, vol posar a l'abast dels xiquets i xiquetes que participen el nombre més gran de disciplines esportives possibles, amb l'objectiu de què els assistents puguen en un futur escollir quina de les modalitats és la que més els agrada. I és que, a més de les activitats aquàtiques, també practicaran esports col·lectius, activitats físiques, esports de raqueta o judo jugat. Aquesta programació d'activitats es completa amb tallers educatius i eixides per grups fora de les instal·lacions amb temàtiques relacionades amb el medi ambient i els hàbits saludables. Algunes de les sessions d'activitats d'aquest campus, s'oferiran en anglés bàsic, per així, completar la pràctica esportiva amb l'aprenentatge d'aquest idioma d'una forma més divertida per als més menuts de la casa. 

El Campus està pensat per a xiquets i xiquetes entre 4 i 12 anys, que estaran separats en 3 grups depenent de l'edat, i la durada completa serà des del 25 de juny fins al 26 de juliol, és a dir, 5 setmanes, en un horari de 9 del matí fins a les 14.00 hLa inscripció per participar en aquest campus durant 4 o 5 setmanes començarà el 13 de maig, i per a la resta a partir del 20 de maig, a les instal·lacions del CMD Eduardo Latorre.

Alberto Belda i Jordi Ferrer, han volgut agrair la col·laboració de la Mutua Levante en el Campus d'Estiu.

A més de la programació d'aquesta segona edició del Campus d'Estiu del CMD Eduardo Latorre, també s'han presentat els cursos de natació que ofereix el mateix complex esportiu. Aquests cursos estan disponibles per a totes les edats i tindran una durada des de l'1 al 26 de juliol, i disposen d'horaris de matí i de vesprada. Les inscripcions es podran realitzar des del 27 de maig fins al 21 de juny, a les mateixes instal·lacions.