El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es presenta en societat la candidatura municipal de Guanyar Alcoi

La llista està conformada per 25 candidats i 3 suplents, 15 dones i 13 homes, on els primers llocs es troben determinats per les candidatures que es van presentar al procés de primàries.

La plataforma ciutadana Guanyar Alcoi ha presentat públicament els 25 membres de la seua llista amb què volen accedir a l'alcaldia d'Alcoi a partir del 26 maig. L'alcaldable de la formació, Sandra Obiol, assegura que la llista es troba conformada per "un grup d'hòmens i dones que tenen en comú una llarga trajectòria de lluita i d'activisme en diferents àmbits (...) una llista que et fa sentir veritable orgull d'encapçalar".

L'actriu Rosanna Espinós, la militant feminista del col·lectiu 8 de Març Asun Navarro, l'activista pels drets de les persones amb diversitat funcional Amparo Camps, la militant sindical Puri Auñón, l'activista en l'àmbit feminista Marieta Romà, i la recentment elegida diputada a les Corts Estefania Blanes, a més de la històrica militant del Partit Comunista Elisa Gil, completen els noms de la candidatura de Guanyar Alcoi.

També s'afegeixen els que han estat regidors de Guanyar Alcoi durant la darrera legislatura Aleixandre Sanfrancisco i Paco Paredes. Al remat la llista està conformada per 25 candidats i 3 suplents, 15 dones i 13 homes, on els primers llocs es troben determinats per les candidatures que es van presentar al procés de primàries.

L'acte de presentació també ha servit per a donar a conéixer un audiovisual denominat 'La rotonda', una producció amb la qual la plataforma ciutadana ha volgut donar a conéixer la seua proposta per a la ciutat.

Sandra Obiol s'ha encarregat de tancar l'acte, explicant els trets bàsics que resumeixen el programa i objectius de la plataforma: "un projecte de ciutat a mitjà i llarg termini, ben pensat i ben dut a terme, que garantisca que totes i tots podem optar a una vida digna, que ningú tinga més oportunitats que altres pel lloc d'on vinga, el seu gènere, la llengua que parle, el seu estatus econòmic o la classe social".