El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es presenta la 7 edició del Trail Solidari Alcoi

Durant aquesta presentació, també s’ha fet homenatge a Julian Camarena, atleta que va faltar recentment.

S’ha presentat la setena edició del Trail Solidari “Ciutat d’Alcoi” que enguany es celebrarà el 19 d’octubre, i que ve amb novetats. La Marxa Senderista constarà de 24 quilòmetres, el Mig Trail s’ha elevat fins a 30 quilòmetres, i la prova reina, el Trail, també ha augmentat el recorregut, amb 54 quilòmetres.

A més, també ha canviat el recorregut, en el tram de Batoi, o ja no s’arribarà al nucli urbà per Cantagallet, sinó que s’aprofitarà la nova senda que connecta la Font del Quinzet amb Sant Benet, i des de la zona de Santa Anna es travessarà Cervantes per l’interior de l’antic refugi antiaeri, per accedir al Centre, al Parterre on estarà la meta.

També s’ha modificat l’horari de la carrera, ja que, començarà mitja hora més tard, de 8 a passat a 8.30 h, i el tancament de la prova finalitzarà a les 19.30 hores.

A més de presentar les novetats sobre les proves d’aquesta edició del Trail Solidari, també s’ha fet homenatge a la figura de Julian Camarena, atleta alcoià d’adopció, que va faltar recentment. El president de +QUEUNTRAILPaco Fuster, va pronunciar unes emotives paraules, i va regalar una samarreta amb el nom de l'esportista als familiars que van assistir a l’acte.

Per últim, es va projectar un vídeo amb la dedicatòria d’enguany del Trail Solidari, que serà per als mestres i educadors, pel seu compromís en la transmissió de valors entre les noves generacions.

Les inscripcions per als participants en les tres modalitats de cursa s’obriran el pròxim dia 27 d’abril, a partir de les 12 hores, en www.trailsolidarialcoi.com

La presentació va ser al Cine Axion d'Alcoi i van assistir representants del Club d’Esports de Muntanya (CEM) +QUEUNTRAIL, l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, i el regidor d'Esports, Alberto Belda.