El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es presenta la candidatura de Guanyar Alcoi aquest dimarts en el pub Casablanca

La plataforma ciutadana Guanyar Alcoi ha organitzat demà dimarts 30 d'abril la festa de presentació de la seua candidatura, que se celebrarà al pub Casablanca (c/ Isabel II, 20, Alcoi) a partir de les 19.30 h. A l'esdeveniment, que serà obert per a tothom, es presentarà en primícia el vídeo 'Hi ha vida després de la rotonda', al costat d'altres sorpreses.

La candidata a l'alcaldia de Guanyar Alcoi, Sandra Obiol, avisa que "aquesta presentació no serà com la de la resta de formacions polítiques; volem que la gent es divertisca i fer les coses d'una altra manera, perquè si una cosa ens caracteritza és fer les coses diferents de com s'han fet sempre, sobretot en aquells assumptes on ja no funciona fer el mateix de sempre".

La plataforma ciutadana ha llançat durant els darrers dies vídeos previs a la presentació per anar calfant motors. Són com píndoles d'avançament al qual es presentara aquest dimarts dia 30, 'Hi ha vida després de la rotonda', que han preparat juntament amb professionals de l'audiovisual d'Alcoi. Fins el moment s'han llançat 4 vídeos previs, protagonitzats pels membres de la llista Sandra Obiol, Pablo González, Tània Aznar i Mauro Colomina