El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es presenta la II Edició de la carrera d'obstacles Acadian Mad Race

Tindrà lloc el 30 de junt des del poliesportiu Francisco Laporta i es realitzaran 9 o 7 quilòmetres de recorregut

Després de l'èxit de l'edició passada, la regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi ha organitzat la II Edició de la carrera d'obstacles Acadian Mad Race. Hi haurà diferents modalitats que recorreran 7 o 9 quilòmetres de recorregut. A més, aquesta prova serà puntuable en la Lliga OCRAV CV.

Més de 25 obstacles ubicats per la zona del poliesportiu, per trams de la via verda, o les proves de suspensió als túnels, fan que la prova organitzada en Alcoi, tinga un major atractiu, gràcies al fet que el paratge que envolta la carrera és únic.

Malgrat que la prova coincideix amb el campionat europeu, al qual molts corredors d'elit assisteixen, s'espera que es puga arribar a unes 300 inscripcions, de gent de tota la Comunitat Valenciana, i per cert, ja es poden realitzar a través de la pàgina www.acadian.es. Els preus d'inscripció varien depenent de la modalitat o de si pots fer-te amb qualsevol classe de promoció que l'organització està fent per així fomentar l'esport. 

L'Acadian Mad Race tindrà lloc el 30 de juny i començarà a les 9.00 h des del poliesportiu Francisco Laporta, i la carrera anirà començant per grups. 

Punxa en la imatge per a descobrir les bases de la carrera: