El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es presenta la revista de Festes, amb un públic reduït i en directe per les xarxes de l'ASJ

Presidiran l'acte el president de l'ASJ, l'autora de la portada de la revista i l'Alcalde. Com a convidats de públic estan els càrrecs 2019, els membres de la ponència de la revista, un representant dels Majorals i dos pels Primers Trons, a més de la regidora de festes.

La revista de Festes es podrà adquirir a partir del 29 de maig a quioscos i llibreries. La revista científica té una tirada limitada que es reserva a investigadors i centres docents, però es podrà descarregar la versió digital en aquest enllaç. 

Segueix ací en directe la presentació de la revista de Festes a partir de les 20,15 hores.

Des de l'Associació de Sant Jordi expliquen que la Revista de Festes i la revista acadèmica eWali "estan en quarantena en els seus embolcalls" des que es va declarar l'estat d'alarma. És el moment de presentar-les al públic en general, i donades les circumstàncies no es pot fer, com és habitual, amb un acte multitudinari. Però es retransmetrà en directe per les xarxes socials, Facebook i YouTube, de l'Associació de Sant Jordi. 

A l'acte sí que assistiran presencialment el president de l'Associació de Sant Jordi Juan José Olcina, l'alcalde Toni Fancés, i l'autora de la portada de la revista Rosa Ripoll. Com a públic estan convidats la regidora de festes Carol Ortiz, els vicepresidents de l'Associació de Sant Jordi, els membres de la ponència de la revista i publicacions, un representant pels Majorals, i dos vocals en representació dels Primers Trons. "Els vertaders protagonistes de la Crònica de la Festa que es narra en les pàgines de la publicació, també estaran presents. Ens referim als Càrrecs Festers de l'any 2019".

En el transcurs de l'acte, el president de l'ASJ lliurarà a l'alcalde els primers exemplars de la 81 edició de la revista, i de la revista científica eWali, que trau la segona edició.