El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro presenta la XIX edició de la Mostra Art d’Ací

Fotografia de Diana Sanus

El títol d’enguany serà “Repensar el món: tot recordant la Bauhaus” i, tindrà lloc a l’Espai d’Art Arpella, a l’Edifici de l’Arxiu Municipal de Muro.

S’ha presentat a Muro la XIX Edició de la Mostra Art d’Ací, sota el títol: “Repensar el món: tot recordant la Bauhaus”. L’objectiu d’aquesta mostra és aconseguir mostrar l’art de la zona, arrelat a la tradició de les comarques i que es nodreix i desenvolupa en les comarques.

La pintura, l’escultura, la fotografia, el dibuix o la il·lustració funcionen com a eines potents de comunicació dins del teixit social, com a forma de reivindicació individual o donant veu a col·lectius i situacions diverses.

Tot aquell que estiga interessat a participar haurà de complir les següents condicions: haurà de portar una foto en paper o format digital de l’obra amb el títol, les mesures i la tècnica utilitzada, noms i cognoms, adreça, telèfon de contacte i adreça electrònica. També el nom artístic amb el qual signes l’obra o obres. Tot ha d’anar adreçat a: Regidoria de Cultura. XIX edició Art d’Ací. Placeta Molina, núm. 4 - 03830 Muro, o bé al correu: cultura@vilademuro.net. El termini de lliurament finalitzarà el 8 de setembre de 2019. 

No es limitarà l’espai a utilitzar per a cada artista però sí que es demanarà no sobrepassar els dos metres lineals o quadrats, en cas de l’escultura.