El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es presenta una segona candidatura a dirigir el PSOE alcoià, encapçalada per Jordi Terol

Dos Jordis es disputen la secretaria general dels socialistes d'Alcoi. En la foto, Jordi Terol, que encapçala una de les candidatures
Els militants triaran nova executiva local aquest 24 de març. De moment hi ha dos candidatures: la del regidor Jordi Martínez i la del militant Jordi Terol

Assegura que no busca cap enfrontament amb l'altra candidatura, encapçalada pel regidor Jordi Martínez, però que aposten per "retornar a la militància el poder participatiu també en l'àmbit local que mai hauria d'haver perdut". Aquest dissabte 24 de març els militants votaran pel pròxim secretari general dels socialistes alcoians.

És militant socialista des de fa 12 anys, i considera que és "el moment d'ajudar a transformar-lo en el partit que Alcoi mereix". Jordi Terol presenta una candidatura que suposa "l'alternativa socialista real", i que vol "retornar a la militància el poder participatiu també en l'àmbit local que mai hauria d'haver perdut". No ha detallat la llista de persones que l'acompanyen en la candidatura, però assegura que representa "a un grup de militants preocupats per l'evolució del PSOE alcoià", i explica que es tracta del projecte que va sorgir per donar suport a la candidatura de Pedro Sánchez a la Secretaria general del PSOE.

Jordi Terol diu que amb aquesta candidatura "volem empoderar al militant, fer-lo participe de moltes de les decisions que es puguen prendre i que alhora, puguen connectar amb la resta de ciutadans. No es pot reduir el poder polític a tindre poder en les institucions. La transformació que està patint la nostra societat exigeix que les decisions es prenguen de manera compartida amb els ciutadans i col·lectius socials". Terol explica que presenten "una alternativa de partit realment renovadora, que connecte amb els problemes de la societat i servisca per a dignificar l'exercici de la política com a servei i instrument de transformació. Una alternativa amb un propòsit integrador real i flexible que cree lligams sense buscar cap enfrontament amb altres candidatures".

Serà aquest 24 de març quan els militants votaran per a triar un nou secretari general dels socialistes alcoians, després que Toni Francés anunciara que no es presentaria de nou. A hores d'ara hi ha dos candidatures presentades, l'encapçalada per Jordi Martínez i la que presenta ara el militant Jordi Terol.