El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es preveuen canvis en el transport urbà al seu pas per Batoi

Asfaltat del carrer Montdúber/Ajuntament d'Alcoi

Aquells que freqüenten la Via Verda ja no hauran de compartir el traçat dels túnels de Batoi amb els autobusos.

Els túnels que connecten el barri de Santa Rosa amb el de Batoi deixaran d'acollir a partir del 10 de setembre el pas de l'autobús urbà. Aquesta mesura afecta a les línies 2 i 3, que a partir del pròxim dilluns circularan pel pont Pep Llinares per tal d'arribar a Santa Rosa.

També està previst que s'habiliten tres noves parades d'autobús a Batoi: una en el cantó de Mondúber amb Montgó part inferior; la segona en Montcabrer enfront del número 38 i la tercera en enfront del parc que hi ha entre els números 8 i 10 del Camí Vell de Batoi.

En resum, el nou recorregut de les dues línies serà des de la parada del carrer Banyeres, pel carrer Montgó fins al carrer Montcabrer, i a través del pont Pep Linares fins al carrer Camí Vell de Batoi, després els autobusos passaran per la rotonda fins al carrer Mestre José Ribera Montes.

Des de l'Ajuntament es recalca que aquests canvis han estat possibles gràcies a les millores realitzades en alguns carrers de Batoi, concretament amb l'asfaltat del carrer Montgó.

Uns dels majors beneficiats després de les modificacions seran aquells que freqüenten la Via Verda, que fins ara havien de conviure amb els autobusos urbans al seu pas per Batoi.

El regidor de Mobilitat, Jordi Martínez, assegura que amb el canvi "es dóna resposta a una reivindicació de molts anys com és que l'autobús arribara a la part baixa de Batoi".