El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es prioritza l'atenció a persones vulnerables en Xixona

El servei de compra a domicili d'aliments i medicines a col·lectius vulnerables es pot sol·licitar per telèfon a l'Ajuntament, trucant al 965610300 de 9 a 14 h.

Evitar que persones majors i dependents hagen d'eixir de casa mentre dure l'estat d'alarma ocasionat per la pandèmia. És un dels objectius que s'ha marcat l'Ajuntament de Xixona, prioritzant l'atenció sobre aquests col·lectius per tal d'evitar la seua exposició al virus. Per aquest motiu s'ha habilitat un servei municipal amb què es porta fins a les seues cases aliments i medecines.

El paquet de mesures adoptat pel consistori també contempla ajudes d'entre 200 i 250 € per a les famílies més afectades per la crisi, suspensió en el pagament de taxes i impostos, i l'aplicació d'un pla de reactivació econòmica per a indústria, comerç i autònoms.

En altre ordre de coses, s'ha establert una xarxa de voluntariat al municipi per tal de confeccionar material de protecció per al personal sanitari, s'ha flexibilitzat l'horari per a tirar la brossa en els contenidors, i s'han clausurat parcs i edificis municipals. Tot i això, el personal continua treballant, i atén les consultes de la ciutadania per telèfon i correu electrònic.