El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es projecta el documental "¿Trileros del agua?" en l'Associació El Panical

Imatge del documental.

La projecció serà en la seu de l'Associació El Panical (c/ Forn del Vidre) avui divendres, a les 19:30 hores.

La Iniciativa Ciutadana per la Gestió Pública de l'Aigua torna a projectar en Alcoi el primer documental d'investigació periodística sobre la privatització de l'aigua, "¿Trileros del agua?". En aquesta ocasió serà a l'Associació El Panical avui divendres 22 de febrer.

"¿Trileros del agua?" és un treball documental que posa de manifest els diversos models de gestió de l'aigua al nostre país (pública, mixta i privada) i les conseqüències que tenen aquestes per a la ciutadania

Sota la direcció de Ricardo Gamaza, periodista andalús especialitzat en informació mediambiental, aquest document audiovisual revela trames, fraus, portes giratòries, enginyeria financera i empresarial… i posa veu a la gent que pateix talls d'aigua o acomiadaments a causa de les privatitzacions.

L'autor del treball

Ricardo Gamaza és un periodista independent que ha obtingut 19 premis de comunicació internacionals, entre ells el Premio Dragona Iberia de la Fundación Iberoamericana Nueva Cultura del Agua, el Premio Iberoamericano iAgua al millor documental de divulgació, el premi Panda de Comunicació WWF-Espanya o el premi nacional Doñana Sostenible de Periodisme, entre altres.