El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Es projecta un documental d'Eusebio Sempere a l'IVAM-CADA ALCOI

L'IVAM-CADA ALCOI ha acollit des de la seua obertura l'exposició "Eusebio Sempere", una retrospectiva de l'artista d'Onil que es pot visitar a la planta gestionada per l'Institut Valencià d'Art Modern.

Serà projectat dimecres 23 de gener a les 20 h en el saló d'actes de la 3a Planta de l'IVAM-CADA ALCOI, amb entrada lliure.

La projecció -de 40 minuts i dirigida per Domingo Rodes- és un repàs per la trajectòria vital i artística d'un creador "inconformista i innovador", premi Príncep d'Astúries de les Arts i representant de l'avantguarda plàstica del segle XX. Es tracta d'una producció del Departament d'Imatge de la Diputació d'Alacant enregistrat en suport cinematogràfic de format 16 mm.