El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es reactiven les obres d’ampliació del poliesportiu Francisco Laporta

Inici de les obres / Foto d'arxiu

Les obres havien sigut suspeses seguint l’ordre del govern que indicava que només es podien dur endavant els treballs de primera necessitat a causa de l’estat d’alarma per la Covid-19.

Els treballs per a l'ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta s'han représ aquesta setmana, després d'haver sigut paralitzades fa uns dies a causa de les restriccions de l'estat d’alarma per la Covid-19.

Les obres que s'estaven realitzant corresponen per una part a  l’ampliació del poliesportiu, concretament la primera fase, que inclou un camp de futbol de gespa artificial, casetes prefabricades per a vestidors i serveis, instal·lacions i l’accés. L’altra obra que représ és la de la instal·lació una coberta en la pista exterior del poliesportiu, que permetrà usar aquesta pista en cas de pluja i descongestionar els pavellons, tant en hores d'entrenament com de partits o competicions.

El regidor d'Esports, Miguel Juan Reig, explica que "les obres continuen seguint tots els protocols de seguretat, esperem que tot puga seguir avant i que tots junts acabem amb aquesta crisi del coronavirus. Les activitats esportives es reprendran seguint totes les indicacions de les autoritats sanitàries pertinents amb el calendari que ens marquen, per a nosaltres el primordial és la salut de totes les persones".