El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es reconduiran partides del pressupost municipal per ajudar al teixit cultural

Exposició a l'IVAM CADA Alcoi.

L'edil de Cultura, Raül Llopis, reconeix que els espais culturals "seran dels últims en poder tornar a obrir i no ho faran en les condicions habituals".

L'àmbit de la cultura és un dels més assotats per la crisi generada pel Coronavirus. En Alcoi, l'Ajuntament ha anunciat que 'reconduirà' algunes partides del pressupost municipal per tal de donar suport al teixit cultural.

En aquest sentit, la regidoria de Cultura ha iniciat un estudi per veure com està afectant la crisi a les diferents entitats culturals de la ciutat; una forma de valorar "totes les possibles despeses que hauran d’afrontar", apunta el consistori en nota de premsa. Volen que les ajudes siguen adaptades a cada entitat o persona de diferents àmbits: plàstics, musicals, escènics o literaris entre d'altres.

"Som conscients que moltes accions i activitats que havíem previst serà molt difícil que les puguem dur a terme, per això estem estudiant des de la regidoria com reconduir eixos recursos econòmics de diferents partides", ha explicat el regidor de Cultura, Raül Llopis. L'edil també reconeix que "els espais culturals seran dels últims en poder tornar a obrir i no ho faran en les condicions habituals".