El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es recuperen les visites de valencians a l'Oficina de Turisme d'Alcoi

Publicitat d'Alcoi a altres municipis.

La regidoria de turisme està fent campanya de promoció d'Alcoi en diferents punts de la Comunitat Valenciana per atraure visitants de la comunitat.

Aquesta Setmana Santa 283 persones procedents de la nostra comunitat han visitat Alcoi, vora 80 més que el 2019, últim any de què es tenen dades després del tancament del 2020.

Durant tota la primavera la regidoria de turisme d'Alcoi es promociona en diferents punts de la Comunitat Valenciana com a destinació segura i de qualitat, i amb l'objectiu d'atraure turistes propers, de la nostra Comunitat Autònoma. I, de moment, té ressò, i les visites a la ciutat es recuperen a poc a poc.

Aquesta Setmana Santa, i segons les dades oferides per turisme, 283 persones han passat per l'Oficina de Turisme d'Alcoi per a demanar informació. L'any 2019 foren 204 els valencians que passaren per turisme, així que suposa un increment de quasi el 40 per cent.

La campanya de promoció continuarà al llarg de tota la primavera, destacant "els recursos culturals representats gràficament pel patrimoni modernista, amb rellevància que ens atorga a més el fet d'ostentar la Capitalitat Cultural 2021".

La regidora de turisme Lorena Zamorano considera que "el fet que la Comunitat Valenciana es trobe tancada perimetralment està suposant una oportunitat i enfortiment per als destins d'interior com el nostre. Es constata un increment de les visites i pernoctacions de residents de la nostra regió, un turista molt més fàcil de fidelitzar per proximitat i un prescriptor molt valuós del destí, perquè l'important del turista és que vinga i ho conte".