El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es redueix el servei d'autobusos i de taxis per complir amb l'estat d'alarma

Les mesures entren en vigor a partir d'aquest cap de setmana.

A partir d'aquest divendres Alcoi imposarà majors restriccions en el trànsit tant del transport urbà com del servei de taxis. La línia 5 d'autobús -d'accés al poliesportiu i cementeri- quedarà suspesa, i el nombre de taxis que circulen per Alcoi es reduirà a la meitat.

Les mesures entren en vigor a partir d'aquest cap de setmana. L'anul·lació de la línia 5 respon al tancament del Cementeri i del Poliesportiu municipal, i és que aquesta línia era la utilitzada per a desplaçar-se a aquestes dues instal·lacions. A més, la resta de línia del transport urbà per al cap de setmana "es veuran reduïdes considerablement", tal com apunten des de l'Ajuntament.

Quant al servei de taxi, havent-se vist reduïda l'activitat en un 50 % hi haurà la meitat de vehicles circulant. També es recorda que només pot anar un passatger per servei, amb l'excepció de persones amb diversitat funcional o alguna causa justificada.

Més de 750 trucades telefòniques

Des que el passat dilluns l'Ajuntament d'Alcoi activara una línia telefònica per a resoldre dubtes, ja s'han rebut més de 750 trucades. La línia està pensada per a demanar informació, resoldre dubtes i concertar cites prèvies mentre dure la situació d'Estat d'Alarma.

El número de telèfon és el 900 750 071 i està actiu de dilluns a divendres de 8 a 20 h. Els tres principals temes que s'han tractat dins ara han sigut el pagament d'impostos i el seu ajornament, dubtes sobre com posar-se en contacte amb els centres de salut, i qüestions relatives a la mobilitat.