El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es reparteixen més de 200 pantalles de protecció en Xixona

Segueix la distribució de material de protecció en Xixona; més de 200 pantalles facials s'han repartit entre els centres de salut, policia, serveis municipals i comerços del municipi.

Les pantalles han sigut donades per voluntaris que les han fabricades en les seues pròpies cases amb impressores 3D i també per una empresa. L'Ajuntament s'ha encarregat de coordinar i col·laborar amb els voluntaris, a més de realitzar el repartiment. El material es distribuirà en el Centre de Salut, la residència d'ancians Vicente Cabrera, la Policia Local, la Guàrdia Civil, els serveis municipals i els diferents comerços del municipi. Aquest continent de material se suma a les més de 7.000 mascaretes, confecciones per una xarxa de voluntaris del municipi, que també han sigut repartides a membres de distints serveis essencials.

L'alcaldessa de Xixona, Isabel López, ha assegurat que des de l'Ajuntament "s'estan fent tots els esforços i les gestions necessàries per a dotar a la població de tot el material de prevenció possible, i en aqueix sentit en uns dies començarà a realitzar-se el repartiment de 8.000 màscares que estan acabant de confeccionar els voluntaris".