El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es repartiran 2.800 entrades entre els participants del trofeu filaes per a veure l'Alcoyano contra l'Olot

S'han adaptat per a evitar que l'última final del trofeu filaes -la del futbol sala sénior a les 19 hores- no coincidisca amb el partit de l'Alcoyano contra l'Olot, que tindrà lloc 20.30 hores al camp municipal de El Collao.

Aquest dissabte 20 d'abril tenen lloc dos esdeveniments de capital importància per a l'estament esportiu d'Alcoi. D'una banda la segona jornada del trofeu filaes, i l'altra el partit de l'Alcoyano contra l'Olot. Per a afavorir que els 'futbolers' alcoians puguen gaudir d'ambdues iniciatives, s'ha decidit repartir dos entrades a tots els participants del trofeu filaes per a veure a l'Alcoyano, 2.800 entrades en total.

Cal recordar que els horaris s'han adaptat per a evitar que l'última final del trofeu -la del futbol sala sénior a les 19 hores- no coincidisca amb el partit de l'Alcoyano contra l'Olot, que tindrà lloc 20.30 hores al camp municipal de El Collao.

"El Deportivo necessita el suport de l'afició i entre tots hem de fer que hi haja un ambient indescriptible perquè els jugadors vegen que tenen a la ciutat amb ells, tots hem de fer força per aconseguir la permanència en Segona B, aquest partit és de vital importància", ha ressaltat el regidor d'Esports Alberto Belda.