El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es reprén el servei nocturn de la Policia Local de Muro

S'han reincorporat 3 dels 5 agents que estaven de baixa o confinats, i s'activa de nou el torn de nit.

L'Ajuntament de Muro informa que aquest 1 de febrer s'ha activat de nou el servei nocturn a la Policia Local, després que s'haguera suspés per la falta d'efectius. Ha sigut temporal perquè 5 agents estaven de baixa o confinats per ser contacte amb un positiu de coronavirus, i els efectius actius no permetien cobrir tots els torns. Amb la tornada de 3 agents, s'ha représ aquest servei i ara són 8 en actiu.

Des del Sindicat Professional de Policia recorden que, tot i la reincorporació dels agents, continuen tenint falta d'efectius. Expliquen que recentment s'ha incorporat un nou agent i són 6 interins i 4 funcionaris de carrera. Els interins no poden portar armes de foc "i tan sols es poden dedicar a tasques administratives". Per això consideren que "la solució no és incrementar la plantilla en interins, que realitzen una gran labor, sinó complementar-les amb personal fixe fins als 15 membres".

Des del consistori expliquen que les oposicions per a 4 places estan en marxa i que esperen la convocatòria de data per als pròxims mesos.