El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es reprenen les obres en el barri dels Clots

Obres en el barri dels Clots.

El cost d'aquesta segona fase és sensiblement superior als 132.000 €, que sumada a la primera fase té un cost al voltant de 445.000 €.

Aquest dilluns s'ha iniciat la segona fase en les obres del barri dels Clots, concretament als carrers Pintor Laporta, Pare Vitòria i Llibertat. Amb l'obra s'adequarà el clavegueram, les canalitzacions d'aigua, i es millorarà l'accessibilitat dels tres vials. Segons les estimacions del consistori, l'actuació podria estar finalitzada per al pròxim mes de setembre.

L'obra consistirà en la col·locació d'un nou clavegueram amb canonada de PVC i de pous de prefabricats de formigó, connectant els habitatges directament als nous pous. L'obra també contempla la construcció de la nova xarxa d'aigua potable i d'embornals en aquests tres carrers. Les voreres passaran a ser més àmplies, d'1,12 metres a 1,5 metres, i amb passos de vianants accessibles. Al mateix temps, es realitzarà el reasfaltat i la senyalització horitzontal dels vials afectats.

El Regidor d'Obres i Accessibilitat Universal, Jordi Martínez, assegura que "les actuacions en el clavegueram són obres imprescindibles per al dia a dia del barri. En aquest cas, a més, els veïns veuran també millorats els carrers, amb noves voreres i amb passos de vianants accessibles".