El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Es rubrica la signatura del conveni per al sector tèxtil-confecció

El document recull la garantia d'arribar a un salari mínim de 14.000 euros per a gener de 2021.

Després de l'acord aconseguit amb els sindicats Comisions Obreres i UGT, les patronals del tèxtil i la confecció han rubricat aquest 19 de febrer el Conveni Col·lectiu Estatutari d'eficàcia general.

El text pactat suposa la confirmació dels acords aconseguits amb UGT, als quals, després d'algunes aportacions posteriors, s'ha sumat CCOO, la qual cosa permet un marc uniforme per al sector, garantint "un llarg període de pau social", tal com asseguren des de la patronal del tèxtil.

El document recull, a més de la garantia d'arribar a un salari mínim de 14.000 euros per a gener de 2021, altres punts que redunden en el compromís, per part dels agents del sector, a incrementar iniciatives en matèria de vigilància i compliment de polítiques de Responsabilitat Social Corporativa (RSC), entre les quals cal destacar la no discriminació en qualsevol dels seus àmbits.