El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Es rubrica la signatura del conveni per al sector tèxtil-confecció

El document recull la garantia d'arribar a un salari mínim de 14.000 euros per a gener de 2021.

Després de l'acord aconseguit amb els sindicats Comisions Obreres i UGT, les patronals del tèxtil i la confecció han rubricat aquest 19 de febrer el Conveni Col·lectiu Estatutari d'eficàcia general.

El text pactat suposa la confirmació dels acords aconseguits amb UGT, als quals, després d'algunes aportacions posteriors, s'ha sumat CCOO, la qual cosa permet un marc uniforme per al sector, garantint "un llarg període de pau social", tal com asseguren des de la patronal del tèxtil.

El document recull, a més de la garantia d'arribar a un salari mínim de 14.000 euros per a gener de 2021, altres punts que redunden en el compromís, per part dels agents del sector, a incrementar iniciatives en matèria de vigilància i compliment de polítiques de Responsabilitat Social Corporativa (RSC), entre les quals cal destacar la no discriminació en qualsevol dels seus àmbits.