El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es suspèn finalment la Mitja Marató d'Alcoi 2020

Mitja Marató 2019

Com bé ha informat la mateixa organització, el treball que han fet durant aquests mesos no ha estat suficient per garantir la seguretat que necessiten els participants

L'equip organitzador juntament amb la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament i l’Unió Alcoiana ha informat de la suspensió de la X edició de la Mitja Marató, degut a la crisis sanitària que estem vivint en aquests moments

El passat mes de maig, l'equip organitzador va comunicar que estaven treballant per poder realitzar aquesta prova, que haguera tingut lloc el pròxim diumenge 20 de desembre de 2020, però amb la crisi sanitària que ens envolta, finalment l'organització ha decidit suspendre-la.

Com bé ha informat la mateixa organització, el treball que han fet durant aquests mesos no ha estat suficient per garantir la seguretat que necessiten els participants. Per tant, el pròxim any es pretén fer una X edició a l'altura que Alcoi i els seus participants mereixen.

D'aquesta manera, també demanen responsabilitat i que la comunitat runner i esportistes en general siguen un exemple de bon fer en aquesta situació.