El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es tornaran a plantar arbres en la ruta ciclopeatonal d'Alcoi

Zona on s'han tallat els arbres / AM

Es plantaran més arbres dels que hi havien, segons ha confirmat Jordi Martínez, malgrat no estar programat en el projecte inicial

Les obres de la ruta ciclopeatonal d'Alcoi també s'han tractat al plenari municipal d'aquest 18 de juliol. El motiu ha sigut els 4 arbres talats al Carrer Mestre José Ribera Montes, al costat de la zona de la Colònia d'Aviació.

Pablo González, regidor de Guanyar, ha preguntat al regidor d'Obres i Serveis, Jordi Martínez, el motiu de llevar aquests arbres, ja que açó no es plantejava al projecte inicial de les obres de la ruta ciclopeatonal. Segons indica González, s'han tallat 4 arbres.


Jordi Martínez ha contestat dient que el motiu d'eliminar aquests arbres és que els plataners alcen la vorera. Ha definit aquesta espècie com el "desastre de les ciutats", ja que trenquen les voreres. Martínez ha confirmat al plenari que "es recol·locaran a altre lloc" i a més es plantaran 7 arbres autòctons. El regidor d'Obres i Serveis ha dit que "com sempre, es plantaran més arbres dels que es tallen".


La circulació de vehicles en la futura ruta ciclopeatonal, que unirà els barris de Batoi i la Zona Nord, també s'ha tractat al plenari. El portaveu del PP, Quique Ruiz, ha indicat que a hores d'ara els vehicles "poden empotrar-se" en la zona situada davant de l'estació de RENFE. El motiu és que han de fer una 'S' per no impactar amb els vehicles estacionats en la zona de l'esquerra. Ruiz demana algun tipus de senyalística.