El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es tornaran els diners de les inscripcions del Trofeu Filaes de pàdel i ciclisme BTT a les filaes

Per culpa de la pluja aquests dos esports no es van poder realitzar durant les jornades de Trofeu Filaes, i l'Associació ha pres la decisió de tornar els diners de les inscripcions a les filaes. 

Enguany el Trofeu Filaes ha estat passat per aigua. Alguns esports s'han pogut realitzar amb normalitat, o han canviat horaris i ubicacions per tal de poder adaptar la competició a les condicions meteorològiques, però en altres casos no ha hagut possibilitat de poder realitzar les proves.

Des de el primer moment de la jornada del Trofeu Filaes, el pàdel i el ciclisme BTT va quedar suspés, ja que les condicions no eren òptimes per a poder practicar dits esports. És per això que l'Associació de Sant Jordi ha decidit que no es farà càrrec a les filaes de l'import corresponent als comités de pàdel i ciclisme BTT, i, tampoc es farà càrrec del preu públic d'inscripció a estes modalitats. 

En canvi, l'import de l'assegurança dels festers no podrà ser tornat a l'haver-se fet el pagament a la Mutualidad de Levante