El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es busquen figurants per a una sèrie de Movistar que es gravarà a Alcoi

El càsting serà els dies 16, 17 i 18 de juliol al Campus d'Alcoi de la UPV; i el rodatge serà al setembre. Des de turisme d'Alcoi consideren que és el fruit de la campanya que s'ha fet per a potenciar Alcoi com a destinació de rodatges.

Es necessiten persones majors d'edat i que tinguen aspecte europeu: grec, espanyol o alemany. Poc més se sap d'aquesta sèrie que es rodarà el pròxim mes de setembre a Alcoi, i que pertany a Movistar. El càsting per a triar els figurants es farà els pròxims 16, 17 i 18 de juliol; i atenció, cal anar en tot el que reclamen per poder iniciar la contractació en cas de ser triat. En la següent imatge teniu tota la informació.


Des de Turisme d'Alcoi es mostren molt satisfets perquè la campanya de promoció a FITUR per a rellançar Alcoi com a plató comença a tindre resultats. La campanya consistia en un vídeo de 5 minuts, el que acompanya a aquesta notícia, en el que, a través d'una història, es mostren les diferents ubicacions de la ciutat que poden servir de plató. La regidora de turisme Lorena Zamorano assegura que "estem molt il·lusionats perquè tota la tasca i l'impuls que estem donant des de turisme està donant fruits. La dedicació i l'excel·lència en el tracte és i serà la pedra angular del nostre treball i el factor diferenciador que ens posicione com a destinació de rodatge".