El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Escena Erasmus presenta en Ibi l'obra "Una canço per a Europa"

Escena Erasmus / GVA

L'obra "Una cançó per a Europa", protagonitzada per Escena Erasmus, tindrà lloc el dijous 4 de juliol a les 20:30. Entrada gratüita fins a completar aforament.

Ibi portara aquest dijous 4 de juliol l'obra "Una cançó per a Europa", un dels tants projectes i activitats culturals que presenta la iniciativa "Gira M'importa", amb l'objectiu de transmetre solidaritat, empatia, tolerància, pau i drets socials. I amb la col·laboració de l'IVAJ, s'ha realitzat una sèrie de propostes sobre l'obra, per tal de crear consciència del futur d'Europa i la democràcia.

Ara bé, cal destacar la participació d'Escena Erasmus, grup en què estudiants d'Erasmus com persones refugiades, donen tot el seu esforç per tal d'aprofitar tot el seu potencial creatiu. A més a més, l'obra es troba representada per actors i actrius de distintes nacionalitats, concretament set (Etiòpia, Alemanya, Noruega, Gàmbia, Itàlia, França i Espanya), en el que participen Nicolás Aranda, Hanna Assefu, Lucy Bigard, Simona Bongiorni, Momodou Dibba, Martin Gast, Mari Holmsen, Annkathrin Jantz, André-René Knobloch, Adriana Morbiducci, Elena Pardo, Celia Burgos, Helena Ramon, Quentin Rodriguez, Bruno Tortosa i Raquel Violero.

I per part de l'equip tècnic i dramatúrgic, es troba com a director de l'obra Javier Sahuquillo, i els textos pertanyen a Guada Sáez, Begoña Tena, Sònia Alejo, Sara Acàmer i Daniel Tormo, amb la col·laboració de l'autor madrileny, Ignacio García May, i l'autor italià, Michele Ruol.

Després de representacions al Teatre Arniches d'Alacant, el Teatre Principal de Castelló i el Teatre Municipal de Morella, és moment que el Teatre Rio d'Ibi siga la nova localització per tal de gaudir d'una obra capaç de traspassar fronteres.

Recordem, l'obra tindrà lloc el dijous 4 de juliol a les 20:30, al Teatre Rio d'Ibi. L'entrada és gratuïta fins a completar aforament.