El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unificació de l'escola El Bosco: El govern contestà busca el consens de l'oposició abans de licitar les obres

Un dels dos edificis en el que està dividit el col·legi El Bosco de Cocentaina.

El govern de Cocentaina ha iniciat una ronda de contactes amb els portaveus de l'oposició per tal de clarificar dubtes i recollir propostes envers les obres d'unificació de l'escola El Bosco. El projecte haurà de ser aprovat en el ple abans d'iniciar la licitació de l'obra, que tindrà una duració aproximada de 2 anys.

La regidora d'Educació, Mireia Estepa, ha mantingut dues reunions durant la primera meitat de juny amb els portaveus i l'equip tècnic de la unificació de l'escola del Bosco. Queda doncs una última reunió per a revisar el plec definitiu i portar-lo al ple per a la seua aprovació. A les reunions mantingudes fins al moment s'han recollit les propostes de l'oposició per a ser treballades i reflectides, "en la mesura legal de les possibilitats, dins del plec", segons apunten des del consistori.

La regidora de l'àrea assegura el següent: "s'ha seguit la línia habitual de treball que el govern socialista ha mantingut amb el programa Edificant: comunicació i participació oberta a tots els partits polítics. Amb rigor i amb tota la documentació facilitada als portaveus amb temps per a ser estudiada perquè l'obra és clau per a la vida de moltes famílies i perquè Cocentaina es mereix uns polítics que tinguen clar que el projecte de la unificació del Bosco està per damunt de les seues idees i intencions polítiques. Que quede molt clar que a aquesta obra hem dedicat 30 anys de lluita i que alguns polítics persistirem fins a tindre un Bosco nou".