El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Escolta el programa de ràdio amb testimonis de veïns i veïnes del poble de Cocentaina

Escolta el programa de ràdio amb testimonis de veïns i veïnes del poble de Cocentaina
Aquest acte està programat pel Grup de Treball per la Recuperació de la Memòria Històrica i Democràtica de la localitat

El Grup de Treball per la Recuperació de la Memòria Històrica i Democràtica de Cocentaina, ha programat per al pròxim 30 de maig un programa de ràdio amb testimonis de veïns i veïnes de la localitat

El pròxim dimecres dia 30 de maig, a les 19.00 hores, tindrà lloc un nou acte públic del Grup de Treball per la Recuperació de la Memòria Històrica i Democràtica de Cocentaina.

Serà un programa de ràdio especial conduït per Joan Jordà i Paco Fuster amb la participació de testimonis per explicar vivències de veïns i veïnes al voltant de la memòria històrica.

Si vols sentir tots els testimonis, es podrà seguir des del saló de plens de l’Ajuntament de Cocentaina i també en directe a través de les ones de Ràdio Cocentaina.

Per al Grup, és una altra forma d’aprofundir en la història i transmetre-ho al conjunt de la societat contestana i poder així documentar, conservar i difondre les vivències de la gent per impulsar de manera decidida la recuperació de la memòria històrica baix els principis de concòrdia i convivència.